con:
Estás en: Casas RuralesLleidaCoscó

Casa RuralCasa Rural

Casa rural restaurada con todo detalle, estacando las piedras centenareas, las maderas viejas sin renunciar al comfort y la tranquilidad .La bodega con vinos de la zona , el jacuzzi,la barbacoa, la chimenea, el futbolint, el telescopio, dan a la casa un encanto especial. La piscina compartida a 80 m. de la casa de acceso gratuito es la piscina municipal, el pueblo tiene 24 habitantes.


Régimen de alquiler: Casa completa

Casa rural restaurada amb tot detall, amb l'encant de les pedres centenareas i de les fustes velles, sense renunciar a l'confort i la comoditat i el relax. La casa amb el Jacuzzi, el celler, la barbacoa, el futbolint, la wii amb pantalla gegant, la xemeneia, els 3 hidromasajes.las 2 terrasses, les habitacions amb matalàs de làtex donen un perfecte ambiebte i uns marabillosos dies de descans.


La piscina és espectacular, es municipal  esta a 80m. de la casa és d'accés lliure, el poble és de 24 habitants i molt tranquil.


 I la cúpula amb el telescopi de 14 ", un viatge per les estrelles i els planetes, Saturn, jupiter la lluna una passada ....