con:
Estás en: Casas RuralesLleidaLles de Cerdanya

Casa RuralCasa Rural Naturaleza Deportes Invierno Gastronomía

Reservar ahora
Cal Sandic es una casa de poble,situada en Aransa en la Cerdanya Lleidatana,tenim 4 habitacions -2 dobles i dos triples- totes amb bany tv. i wyffy. la sala d'estar te llar de foc i una petita biblioteca de llibres de la zona. La nostra cuina es totalment casolana i basada en la gastronomia ceretana de les nostres avies" el trinxat, l'escudella catalana , els civets de caça ,les postres de casa etc" els nostres voltants son ideals per practicar el nderisme i a l'hivern l'esqui de fons. Benvinguts .


Régimen de alquiler: Por habitaciones

Resérvala ahora Online en Booking

Fecha de entrada

Fecha desde

Fecha de salida

Fecha hasta


  • Sin cargos de gestión
  • Haz cambios en tu reserva en cualquier momento
  • Cientos de miles de comentarios
  • Ofertas a diario
  • Cancelación gratuita en la mayoría de los alojamientos
  • Paga en el alojamiento


Cal Sandic es una casa de poble,situada  en Arànsa en la Cerdanya Lleidatana,tenim 4 habitacions -2 dobles i dos triples- totes amb bany 
tv. i wyffy. la sala d'estar te llar de foc i una petita biblioteca de llibres de la zona. La nostra cuina es totalment casolana i basada en la gastronomia ceretana de les nostres avies" el trinxat, l'escudella catalana , els civets de caça ,les postres de casa etc"
els nostres voltants son ideals per practicar el senderisme i a l'hivern l'esqui de fons.  .
En la sala d'estar hi tenim un microones per escalfar els menjars del nadons ,per a ells també disposem de bressols i banyeres.
a l'era típica ceretana i trobareu un petit parc infantil aixi com mobles de jardí per poder-hi descansar ho pasar-hi una estona amb els amics.
Us desitjem una bona estància a casa nostra ,sereu molt benvinguts.