con:
Estás en: HotelesLleidaAlt Àneu
Reservar ahora
L?hotel pren el nom de l?antic paller de la família. Es tracta d?una construcció típica de la zona, amb la decoració característica de l?entorn: càlida fusta, pedra, pissarra, etc. Al seu restaurant pot provar els plats més típics del Pallars. Les habitacions, amb una recent reforma integral, son càlides i acollidores, amb vistes a la muntanya i al poble. Disposem d' habitacions familiars duplex per a 5 o 7 persones. També hi ha una extensa zona verda pels més petits i parquing privat.


Régimen de alquiler: Por habitaciones

Resérvala ahora Online en Booking

Fecha de entrada

Fecha desde

Fecha de salida

Fecha hasta


  • Sin cargos de gestión
  • Haz cambios en tu reserva en cualquier momento
  • Cientos de miles de comentarios
  • Ofertas a diario
  • Cancelación gratuita en la mayoría de los alojamientos
  • Paga en el alojamiento


Lo Paller és un hotel de Muntanya, situat al poble de València d'Àneu, a mig camí entre el Parc Nacional d'Aigüestortes i l'estació de Baqueira Beret. Es tracta d'un hotel familiar, amb la decoració característica de l'entorn: càlida fusta, pedra.. A l'hotel hi ha 16 acollidores habitacions totalment reformades recentment, i disposa de bar, sala d'estar, parquing privat i una extensa zona verda ideal per als més menuts.

Al nostre restaurant pot degustar els plats més típics de la zona, amb la Dolors als fogons, que els deleitarà amb els guisats de temporada: l'escudella, la vedella amb bolets, la truita al forn, el trinxat de muntanya...i el pastís de xocolata amb crema catalana.

No dubti en preguntar-nos per les activitats i excursions de la zona, Jordi i Alex estarem encantats de descobrir-los els més bonics racons de la Vall d'Àneu perquè passin uns dies encantadors gaudint de la natura en totes les estacions de l'any.

 

Lo Paller es un hotel de montaña, situado al bonito pueblo de Valencia d'Àneu, a medio camino entre el Parque Nacional de Aigüstortes y la estación de Baqueira Beret. Se trata de un hotel familiar, con la decoración característica de la zona: cálida madera, piedra...Hay 16 acogedoras habitaciones recientemente reformadas y dispone de bar, sala de estar, parquing privado y una extensa zona verde ideal para los más pequeños.
En nuestro restaurante puede degustar los platos más típicos de la zona, con Dolors a los fogones, que los deleitará con los guisos de temporada: la escudella, la ternera con setas, la trucha al horno, el trinxat de montaña... y la tarta de chocolate con crema catalana.

No dude en preguntarnos por las actividades y excursiones de la zona, Jordi y Alex estaremos encantados de descubrirles los más bonitos rincones del Valle d'Àneu para que pasen unos dias encantadores gozando de la naturaleza en todas las estaciones del año.
Hotel Lo Paller